True
Onrecht.TV - TV kijken via internet, de beste Onrecht tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

24-09-2024
Ziggo Sport voetbal
Torino - Empoli

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Ziggo Sport voetbal
Atalanta - Como

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



AFC Ajax
AFC Ajax: Highlights Reading O23 - Ajax O23 | Premier League International Cup

De samenvatting het eerste duel van Ajax O23 tegen Reading O23 in de Premier League International Cup. β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe β–ΊFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>











Bar Laat
Bar Laat: Afl. 18

Missie Zelensky op VN-top. President Zelensky sprak vandaag bij de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties en presenteert deze week zijn overwinningsplan. Te gast is oud-commandant Landstrijdkrachten Mart de Kruif. * Samia Omar, die familie heeft in Libanon, en militair historicus Christ Klept over het conflict Israël/Hezbollah. * Ondernemer Rob Baan regelde gratis lunch voor zijn personeel. De Belastingdienst ziet dit gebaar echter als verkapt loon, dus moest Baan 157.000 euro belasting betalen. * Hoera! Bart Chabot wordt binnenkort 70 jaar! We kijken terug én vooruit met de schrijver en dichter. * Glennis Grace met een ode aan Hazes.



Close Up
Close Up: Afl. 61

De beroemde Libanese fotograaf Fouad Elkoury fotografeert sinds de jaren zeventig het leven op straat in zijn vaderland en in het Midden-Oosten. Het werk van Elkoury beweegt zich tussen fotojournalistiek en kunstfotografie en documenteert niet zozeer de oorlogen en rampen die zich in het Midden-Oosten afgespeeld hebben, maar eerder het dagelijks leven dat ondanks alles doorgaat. We zien de fotograaf in zijn appartement in Parijs in gesprek met zijn vrienden en met de regisseur. Zijn indrukwekkende oeuvre komt voorbij.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 268 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 24 september, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 14

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



De Hofbar
De Hofbar: Een Kamermeerderheid wil dat er snel actie wordt ondernomen op het asieldossier. Hoe ver

Een Kamermeerderheid wil dat er snel actie wordt ondernomen op het asieldossier. Hoe ver kan het kabinet echter gaan?





Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 27 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 24 september, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Ook vandaag gaat Israël door met aanvallen op Libanon. Hezbollah heeft in de nacht enkele tientallen raketten afgevuurd op het noorden van Israël. Wat wil Israël met de aanvallen bereiken en wat leert het verleden daarover? We bespreken het met verschillende experts. * Kortere werkweek en meer loon? Vakbond FNV wil dat in 2025 de lonen met 7 procent stijgen en heeft die looneis een dag voor Prinsjesdag gepresenteerd. Ook wil de vakbond dat 32 uur werken in vier werkdagen de norm wordt. Te gast is Klaas Knot, president van De Nederlandsche Bank, over de staat van de Nederlandse economie.



De rijdende rechter
De Rijdende Rechter: Afl. 1

De rijdende rechter reist af naar het dorp De Krim. Hier woont de familie Mulder al 45 jaar vredig, zonder trammelant. Dit verandert als de familie Kosse drie jaar geleden naast ze komt wonen. Hoewel de nieuwe buren op het eerste oog een perfecte match lijken te zijn, stapelen de irritaties zich al snel op. De boom in de achtertuin van de familie Mulder, vlak naast de schutting, is voor de familie Kosse een doorn in het oog. Volgens hen neemt hij alle zon weg in hun gloednieuwe uitbouw. Op een dag staat meneer Kosse vanuit de tuin van de familie Mulder een paar takken tot aan de stam af te zagen. Naar eigen zeggen mét toestemming.



Eindeloos gepest
Eindeloos gepest: Afl. 3

Drie jongeren blikken terug op hun pestverleden en het donkere dal waarin zij terechtkwamen. In alle openheid durven zij te vertellen over hoe ze de veerkracht hebben gevonden om hun leven een andere wending te geven.





Dit is de kwestie
Dit is de kwestie: Afl. 19

Baby's die voor 24 weken worden geboren, krijgen in Nederland geen behandeling. In het buitenland helpen ze kinderen soms al vanaf 22 weken. Is de Nederlandse richtlijn bij extreme vroeggeboorte te strikt?



We zijn er Bijna!
We zijn er Bijna!: Afl. 4

Als de groep van het strand van Praia de Mira verder het binnenland intrekt, stuiten Roely en Riekel op een gigantisch binnenmeer. Voor dit voormalige schippersechtpaar heeft het water altijd een aantrekkingskracht. Ze maken een vaartocht over het meer waarbij Riekel zelf achter het roer kruipt en de Portugese schipper een bijzonder verhaal vertelt.



FORMULA 1
FORMULA 1: The 2024 Singapore Grand Prix But Make It F1 Kids

Sit back and enjoy all the best moments from our F1 broadcast for children as Singapore hosted another spectacular race under the lights. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #SingaporeGP



AFC Ajax
AFC Ajax: Amazing SOLO goal Jan Faberski wins Lasse Schöne Trophy! πŸ‡΅πŸ‡± | ‘Dribbles, assists & scoring

De maand augustus ligt ruimschoots achter ons en dus is het tijd om de Lasse Schöne Trophy uit te reiken aan de Ajacied die het mooiste doelpunt van de maand heeft gemaakt. Het was ontzettend spannend, maar uiteindelijk hebben de fans de goal van Jan Faberski gekozen. De Pool wint daarmee zijn eerste Lasse Schöne Trophy van het seizoen. β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe β–ΊFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



Urk!
Urk!

Dankzij zijn eigen interieurwinkel heeft Teun er twee nieuwe brocante vriendinnen bij gekregen: de Urker-zussen Lenie en Zwaantje. De dames hebben, net als Teun, een passie voor oude schatten. Daarom neemt hij de zussen mee naar een vintagewinkel in Amsterdam. Wat begon als een gezellig uitje, verandert al snel in een uitdaging wanneer ze hun vondsten weer veilig op Urk moeten zien te krijgen. De zwangere zussen Gerda en Mathilde zijn volop bezig met de voorbereidingen voor de aankomende kraamtijd. Op Urk is het een traditie om de kinderen te vernoemen naar familieleden. Gerda baalt wanneer haar zussen niet staan te springen om de naam Gerda voort te zetten. Een zenuwslopende dag breekt aan voor de stressgevoelige Tony. Na al 35 jaar getrouwd te zijn, heeft hij het romantische idee om zijn grote liefde Derre opnieuw ten huwelijk te vragen. Dit doet hij met hulp van zijn schoonzuster Truida. Maar wil de nuchtere Derre ook voor de tweede keer met Tony in het huwelijksbootje stappen?



Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 30

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.



Vier Handen Op EΓ©n Buik
Vier Handen Op Eén Buik: Afl. 4

Esmee (19) en Bradley zijn pas een maand samen als Esmee zwanger raakt. Het leven van het jonge stel staat daarmee volledig op zijn kop. Door alle veranderingen komt hun prille relatie onder druk te staan. Esmee is doodsbang voor ziekenhuizen, ze valt al flauw als ze de ziekenhuisgeur ruikt. Dit is voor de bevalling nog een behoorlijk obstakel. Gelukkig weet Gooische moeder Pauline Wingelaar daar wel raad mee. Ze neemt Esmee mee op sleeptouw.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 191

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 34

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



De rijles
De rijles: Afl. 12

De 17-jarige leerling van Romeo doet examen. Ze moet slagen, want ze wil haar hoogzwangere moeder voor de bevalling naar het ziekenhuis rijden. Turan heeft een man in de auto die ooit leerde rijden op de Champs-Elysées in Parijs, waar lekker scheuren de norm was. Hij dreigt zijn rijbewijs kwijt te raken en neemt dus opnieuw les. Rotterdammer Danny heeft een zelfverklaarde 'passenger princess' achter het stuur. Vanwege haar epilepsie kon ze jarenlang niet rijden. Nu ze al een tijd aanvalsvrij is, probeert ze het weer. Ingrid neemt haar leerling mee naar Vitesse, hij heeft vreselijk spijt van een domme actie die hem een stadionverbod opleverde.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 111

In Gouda woont Joost in een voormalige gymzaal. Zijn woning heeft hij modern ingericht en stripfiguren zoals Kuifje nemen hier een prominente plaats in. * Chef-kok Ramon kookt in de moestuin van BinnensteBuiten-collega's Manon en Simon. Dankzij hard werken staat hun tuin vol fruit, groenten en kruiden. Simon helpt Ramon hier een lekker gerecht mee te maken: pizza uit de pan. * Op de voormalige militaire basis Park Vliegbasis Soesterberg neemt de natuur het terrein langzaam over. Boswachters Jacqueline en Frans-Jan zijn verknocht aan hun bijzondere natuurgebied en zetten zich in voor het behoud van het militaire erfgoed én de natuur.



Eva
Eva: Afl. 14

Na 15 jaar neemt Ahmed Aboutaleb afscheid als burgemeester van Rotterdam. Hij maakte hoogte- en dieptepunten mee en werd burgemeester van alle Rotterdammers. We bespreken al zijn belangrijkste momenten. * Een jaar na zijn dood delen tientallen vrouwen hun ervaringen van seksueel misbruik door miljardair Mohamed Al-Fayed. We praten over het schandaal dat Groot-Brittannië al dagen bezighoudt.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 268

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Yvie is aangenaam verrast dat Jonno zo ruimdenkend blijkt te zijn. Alle seinen staan dus op groen voor verlenging, maar Ivy mist nog wel één dingetje. Ondertussen proost de 79-jarige Herald op het leven met zijn date Marian. Uh, of zoiets?



Het klokhuis
Het Klokhuis: Nederland maakte zo'n tweeduizend jaar geleden deel uit van het machtige Romeinse Rijk

Nederland maakte zo'n tweeduizend jaar geleden deel uit van het machtige Romeinse Rijk, een enorm gebied dwars door Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De grens van het rijk, de Limes, werd bewaakt door forten, legerkampen en wachttorens. Serah volgt het spoor van de Limes en ontdekt dat we van alles aan de Romeinen te danken hebben: lezen, schrijven, kippen, katten, perziken, riolering, dobbelstenen en zelfs hele steden. De Dat-kan-toch-anders-man is erbij als de Romeinen het riool uitvinden.



FORMULA 1
FORMULA 1: The Close Calls & Key Moments Of Lando's Singapore Win | Jolyon Palmer’s F1 TV Analysis |

In this segment of Jolyon Palmer’s F1 TV Analysis, we take a look at the defining moments of Lando Norris' Singapore win and all the close calls that could have completely changed the outcome of the race. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #SingaporeGP



Ziggo Sport voetbal


EenVandaag
EenVandaag: Afl. 229

NSC verliest fors in zetelpeiling, veel kiezers willen andere rol voor Pieter Omtzigt * VVD-kiezers geloven weer in Dilan Yesilgöz als partijleider, ook imago Frans Timmermans verbeterd onder eigen kiezers * Zorgpremie weer duurder, wanbetalingen nemen toe ziet CAK, financieel hulpverleners maken zich zorgen * Nog wekelijks bijtincidenten door honden, burgemeesters willen actie van minister * De boel escaleert in Libanon, opnieuw aanvallen van Israël



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 112

In Langs de Hollandse waterlinies het verhaal over de geschiedenis van de waterlinies en over het huidige gebruik van de forten, sluizen en het omringende land. Vandaag: de forteilanden. Ons Dorp: In 1960 komt er in Schagen een einde aan een tijdperk van vuil ophalen. De oude vuilniswagen wordt ingeruild voor een nieuwe en ook op de stortplaats zijn veranderingen op komst. Route C deze keer: de band Connect uit Leerdam.



MasterChef AustraliΓ«
MasterChef Australië

Geïnspireerd door de omurice van social media-kok Mikiko Terasaki, moeten de deelnemers op creatieve wijze eieren in een gerecht verwerken tijdens de eliminatie-opdracht van 75 minuten.



Waku Waku
Waku Waku: Afl. 2

Deze week met Duncan Tromp, Dzifa Kusenuh, Rick Paul van Mulligen en Anna Drijver.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Job Eet Iedereen Op In Roblox!

Job Eet Iedereen Op In Roblox! πŸ˜‚Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/dutchtubergaming πŸ‘LIKE">Klik hier</a> VOOR MEER & ABONNEER! πŸͺDeze video is voor iedereen & alle leeftijden! πŸ’¬Laat weten wat je van de video vindt! πŸ“·Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/dutchtuberr/ Hoi!">Klik hier</a> Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/user/kmmusic Creative">Klik hier</a> Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/_-life Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/al-ready-for-summer Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 191

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 192

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Brugklas
Brugklas: Afl. 17

Puck ontdekt dat haar moeder een brief over een nieuwe woning heeft weggegooid en ze snapt niet waarom. Isa plaagt Puck met haar mysterieuze brief.



Gio
Gio: LYNN HAAR CADEAU VOOR MIJN 26ste VERJAARDAG! ZE WORDT EMOTIONEEL!

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 122

Waar zit de kracht van ouder worden in? Daphne Deckers heeft er een boek over geschreven en komt erover vertellen.* Waar hebben we het precies over als we het over rust, reinheid en regelmaat hebben? Wilma de Rek laat zien hoe we in deze hectische tijd gezonder en aangenamer kunnen leven. * Jolijn Henneman en Timo Tembuyser zijn te zien in de voorstelling The Last Five Years, een liefdesverhaal waarin snel duidelijk wordt dat het geen goed einde heeft. * De eerste verzekeraar heeft de zorgpremie voor volgend jaar bekendgemaakt. Ted van Essen schuift aan. * Suying Lai werkt bij Oxfam Novib en praat ons bij over de situatie in Libanon.



Ziggo Sport
Rondo | Met REMKO PASVEER, MARCO VAN BASTEN, RUUD GULLIT EN YOURI MULDER

Bekijk hier de uitzending van Rondo van afgelopen maandag 02/09/2024 terug. Met deze week in onze voetbal talkshow te gast: Remko Pasveer, Marco van Basten, Ruud Gullit en Youri Mulder. β†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer β† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info Beleef">Klik hier</a> al het UEFA Europees voetbal vanaf augustus op 1 plek: Ziggo Sport. Met de beste analisten en presentatoren, vanuit de allernieuwste, hypermoderne studio. Meer informatie & weten hoe je kunt kijken? Check www.ziggo.nl/uefa! In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? β†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video π—©π—’π—Ÿπ—š">Klik hier</a> π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 🧑 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—©π—’π—˜π—§π—•π—”π—Ÿ ⚽️ πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—₯π—”π—–π—œπ—‘π—š 🏁 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



SLAM!
'Ze moeten mij niet aanraken!'πŸ’€ - De MensenMening REDFLAG GREENFLAG SPECIAL | SLAM!

Patrick gaat deze week voor de MensenMening op pad wat de grootste Redflags en Greenflags zijn van de mensen in Breda. Aan de jury om te raden wat ze zeggen! Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio">Klik hier</a> SLAM! – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic">Klik hier</a> SLAM! – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries">Klik hier</a> Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/">Klik hier</a> Meer van de jury? Instagram Richard: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/ries.vanalphen/ Instagram">Klik hier</a> Senna: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/sennavanplateringen/ Instagram">Klik hier</a> Danique: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/danique.hosmar/">Klik hier</a> Instagram Max: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/max.bolhuis/ Instagram">Klik hier</a> Lieke: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/liekeaugustijnn/ Instagram">Klik hier</a> Patrick: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/patrickwolda/">Klik hier</a> Instagram Indigo: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/indixoord/ Instagram">Klik hier</a> Julia: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/juulmaan/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life



NOS Journaal in Makkelijke Taal
NOS Journaal in Makkelijke Taal: Afl. 12

Journaal in makkelijke taal met extra uitleg en in een rustig tempo. Met het laatste nieuws en het weer.



FORMULA 1
FORMULA 1: The View From The Singapore Flyer Is INSANE 🀯

Watching the race from the Singapore Flyer is quite simply one of the best seats in Formula 1. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



vThorben
vThorben: Valsspelen Met ONVERWOESTBARE Auto! (GTA 5 Races)

Bedankt voor het kijken naar Valsspelen Met ONVERWOESTBARE Auto! (GTA 5 Races) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



E-Divisie


EnzoKnol
EnzoKnol: MET EEN GROTE GROEP VRIENDEN OP VAKANTIE! #4055 #4056 #4057 #4058

Vorige video: Deze video bevat de volgende vlogs: 0:00 - Vlog #4055 28:40 - Vlog #4056 51:50 - Vlog #4057 1:05:25 - Vlog #4058 β–¬ Knolpower kledinglijn ➜ www.knolpower.nl Ik speel ook games! Die kan je hier vinden: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube β–¬ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke maandag en donderdag om 4 uur een weekvlog en elke zondag om 10 uur een extra video op mijn YouTube kanaal Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol β–¬ Volg">Klik hier</a> mij ook op social media: <a target="_blank" href="https://enzo.knolpower.nl Bekijk">Klik hier</a> de vlog afspeellijsten: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/@EnzoKnol/playlists β–¬ Enzo">Klik hier</a> Knol staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media. Contact: zakelijk@knolpower.nl β–¬ #Knolpower Dikke vette peace ✌



LINDA.meiden
LINDA.meiden: HEY MEIDEN DE PODCAST | S02E03 | VINKJES EN GROEPSAPPS

Deze week bespreken Anna en Lisa al onze Whatsapp-struggles. Want hoe ideaal appen ook is, het blijft een vak apart. Also: iedereen en z’n moeder heeft een digitale camera. Is it worth the hype? Je komt erachter. Ibi/Bali/Ams-girl Femke Postma vertelt ons wat ze STOM! vindt, en we hangen aan haar lippen. ---------- Abonneer nu gratis op ons kanaal: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/lindameiden Vond">Klik hier</a> je deze video leuk? Like! πŸ’₯ Wil je meer zien zoals dit, check dan ook deze video * VORIGE VIDEO TOEVOEGEN* ---------- Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Instagram : <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/linda_meiden/ Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://nl-nl.facebook.com/LINDA.MEIDEN/ Website">Klik hier</a> : <a target="_blank" href="https://www.lindameiden.nl">Klik hier</a> Meer zien? Download de LINDA.-app: <a target="_blank" href="https://apple.co/2IjIhT4">Klik hier</a> of abonneer je op LINDA: <a target="_blank" href="https://bit.ly/1Sb6aeE">Klik hier</a>



AFC Ajax
AFC Ajax: πŸš¨β€Š LIVE 20:00 | Reading O23 - Ajax O23 | Premier League International Cup

De ploeg van Frank Peereboom speelt woensdag om 20:00 uur het eerste duel in de Premier League International Cup tegen Reading. β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe β–ΊFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax">Klik hier</a>





VPRO Cinema extra
VPRO Cinema extra: Afl. 3

Jan Schermer en Evelien van der Molen vertellen over hun vak. Sounddesigners zijn verantwoordelijk voor het totale geluidsontwerp van een film. Elke krakende deur en ritselende tak moet perfect klinken en daarnaast voegt een geluidsontwerper aan iedere scène de juiste sfeer toe. Jan Schermer was sounddesigner voor Another Round, waar het geluid zo naturel mogelijk moest zijn. Voor de Poolse sciencefictionfilm I Am Lying Now moest hij een mix maken tussen volstrekt nieuwe en vertrouwde geluiden. Evelien van der Molen vertelt over de film die haar inspireerde om sounddesigner te worden: de bizarre thriller Lost Highway van David Lynch.



Ziggo Sport
Marco van Basten: 'Je moet het product voetbal niet teveel gaan uitmelken' πŸ’¬ | Rondo

𝐌𝐨𝐫𝐞, 𝐦𝐨𝐫𝐞, πŒπŽπ‘π„! 🀯 Er moeten steeds meer wedstrijden gespeeld worden en sommige spelers denken zelfs na over staken… πŸ‘€ β†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer β† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info In">Klik hier</a> Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. β†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video π—©π—’π—Ÿπ—š">Klik hier</a> π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 🧑 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—©π—’π—˜π—§π—•π—”π—Ÿ ⚽️ πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—₯π—”π—–π—œπ—‘π—š 🏁 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow







NOS het vragenuurtje
NOS Het vragenuurtje: Afl. 27

Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waarin Kamerleden vragen stellen aan een bewindspersoon.



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 46

Grenscontroles Duitsland voorbeeld voor Nederland? Verzet tegen AZC leidt tot wanhoop. Kabinet zet mes in geldverslindend ambtenarenapparaat. Met Sietske Bergsma, Bob de Wit, Wybren van Haga en Erik Vermeulen.



Ziggo Sport
Ruud Gullit: 'In het buitenland wordt er met minachting naar ons gekeken' 🧐 | Rondo

Het was een Europese week om snel te vergeten… 😳 De heren aan tafel zijn niet te spreken over de wedstrijden van PSV & Feyenoord πŸ₯΅ β†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer β† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info In">Klik hier</a> Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. β†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video π—©π—’π—Ÿπ—š">Klik hier</a> π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 🧑 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—©π—’π—˜π—§π—•π—”π—Ÿ ⚽️ πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—₯π—”π—–π—œπ—‘π—š 🏁 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow





Ziggo Sport
Remko Pasveer: 'Ik zie in Farioli heel veel trekjes van Erik ten Hag' πŸ—£οΈ | Rondo

Remko Pasveer zit aan tafel en heeft het met de mannen over een aantal onderwerpen gerelateerd tot Ajax. Zo heeft hij het over welke type speler Ajax nog mist, zijn interview in de krant waarin hij zijn onrust uitte en ook heeft hij het over Francesco Farioli. β†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer β† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info In">Klik hier</a> Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. β†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video π—©π—’π—Ÿπ—š">Klik hier</a> π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 🧑 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—©π—’π—˜π—§π—•π—”π—Ÿ ⚽️ πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—₯π—”π—–π—œπ—‘π—š 🏁 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 117

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: 𝑨 π’…π’“π’‚π’˜ 𝒂𝒕 π’‰π’π’Žπ’† | Highlights Jong AZ-De Graafschap

βœ… Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=aztv ✍">Klik hier</a> Volg AZ ook via: πŸ“² Facebook | <a target="_blank" href="http://www.facebook.com/azalkmaar πŸ“²">Klik hier</a> Twitter | <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/azalkmaar πŸ“²">Klik hier</a> Instagram | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaar πŸ“²">Klik hier</a> TikTok | <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@azalkmaar πŸ“²">Klik hier</a> AZ Vrouwen | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaarv">Klik hier</a>



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn acteur Soy Kroon, acteur Dorian Bindels, VVD-Kamerlid Eric van der Burg, directeur HCSS Rob de Wijk, hoofdeconoom ING Marieke Blom, cartoonist Bas van der Schot en politiek verslaggever WNL Tessa van Viegen. Met hen hebben we het over de musical '40-'45, de huidige situatie in Libanon, de Algemene Vergadering van de VN, de stijgende zorgpremies en zorgkosten, de Inktspotprijs, en tot slot de politieke week.



Zentijd
Zentijd: Afl. 19

Dit wordt de wereld op z'n kop. In deze korte maar uitdagende yogales leert Zentijd-docent Djilani je hoe je de hoofdstand oefent. Tip: zorg dat je de les bij de muur volgt, dan kun je die als steuntje in de rug gebruiken. De hoofdstand is een moeilijke yogahouding: wees dus voorzichtig met deze houding als je nog niet veel ervaring hebt met yoga. Als je last hebt van schouder- en nekklachten kun je deze les beter niet volgen.



Vitesse
Vitesse: CLUBCAM | De Airborne-wedstrijd ❀️🩡

Een kijkje van binnenuit tijdens Vitesse vs Jong Ajax. #vitesse β–Ί π—”π—•π—’π—‘π—‘π—˜π—˜π—₯ 𝗑𝗨 <a target="_blank" href="http://bit.ly/vitesseabonneer β–Ί">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š 𝗒𝗑𝗦 Website: <a target="_blank" href="http://vitesse.nl X:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://x.com/MijnVitesse Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/Vitesse Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/mijnvitesse">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@vitesse">Klik hier</a>



Heracles Almelo
Heracles Almelo: Al 25 jaar #OnsThuis | Roy Goossen: "Het voelt gewoon thuis"

Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> πŸ“² En de Heracles Almelo App





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 49

Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. Zelf zingt ze graag liedjes, knutselt ze, speelt ze spellen en is ze heel nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Er komen gasten langs die vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 37

Tonio zou een snack voor Sam en Julia gaan halen, maar zit nu als een standbeeld op de fontein. Hij praat zelfs niet meer, terwijl hij normaal zo'n kletskous is.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 267

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 191

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



PSV
HIGHLIGHTS | Jong PSV klimt naar de vierde plek! πŸ“ˆ

De samenvatting van VVV-Venlo - Jong PSV β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m β–ΊTurn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) β–ΊFOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



AFC Ajax
AFC Ajax: Highlights Vitesse - Jong Ajax | Keuken Kampioen Divisie

De samenvatting van het duel tssen Vitesse en Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. #JongAjax β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe β–ΊFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>