True
Onrecht.TV - TV kijken via internet, de beste Onrecht tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

03-09-2024
Bar Laat
Bar Laat: Afl. 6

Het programma Knoop en de Leeuw van Paul van Leeuw krijgt een nieuw jasje: Pauls Social Club. * Als minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid én vicepremier in het kabinet-Schoof heeft Eddy van Hijum heel wat op zijn bordje: de problematiek rondom arbeidsmigratie en de politiestakingen uit onvrede over de pensioenregeling. * In het nieuwe programma Café Kockelmann blikken Haagse smaakmakers terug op debatten en politieke ontwikkelingen. Met Thomas van Groningen neemt Sven Kockelmann de kijker wekelijks mee in de Haagse politiek. * Krezip en singer-songwriter Remme staken het nummer I Will Go There in een nieuw jasje. Ze treden op.



Het Uur van de Wolf
Het Uur van de Wolf: Afl. 17

Het echtpaar De Mol van Otterloo bezit de belangrijkste en grootste privéverzameling 17e-eeuwse Hollandse en Vlaamse meesters ter wereld. Ze verzamelden onder meer Van Ruisdael, Steen, Dou, Cuyp, Potter, Lievens, Hals en ja, ook een Rembrandt. Aan de muren van hun villa in Massachusetts hangt voor miljoenen aan topstukken. Maar wat doe je vervolgens met zo'n collectie? Samen met het bevriende echtpaar Weatherbie, dat ook een bijzondere kunstverzameling heeft opgebouwd, besluiten ze dat hun collecties ook na hun dood bij elkaar moeten blijven. Het resultaat is een kunstgift die zijn weerga niet kent.



NOS Studio Para Parijs
NOS Studio Para Parijs: Afl. 6

Live talkshow vanuit Parijs waarin dagelijks de hoogtepunten worden besproken van de Paraympische Spelen.



De Hofbar
Nu het politieke jaar van start is, blikt de Hofbar met de nieuwe ministers vooruit op de grote uitd

Nu het politieke jaar van start is, blikt de Hofbar met de nieuwe ministers vooruit op de grote uitdagingen die ze te wachten staan.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 2

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 12 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 3 september, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Pieter Omtzigt (NSC) waarschuwt dat het lage Europese geboortecijfer op de lange termijn een probleem gaat vormen voor Nederland. * Mark Boumans, de nieuwe asielvoorzitter van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), is te gast. Boumans volgt Rutger Groot Wassink op, die geen heil zag in samenwerken met dit kabinet. Hoe verloopt het contact tussen Boumans en minister Faber van Asiel en Migratie? * Het Braziliaanse Hooggerechtshof heeft besloten om socialemediaplatform X te blijven blokkeren. Te gast: Marietje Schaake, directeur internationaal beleid bij het Cyber Policy Center van de Stanforduniversiteit.



Dagboek van een herdershond
Live vanuit Sittard-Geleen een uniek musicalspektakel op tv: Dagboek van een herdershond live.

Live vanuit Sittard-Geleen een uniek musicalspektakel op tv: Dagboek van een herdershond live. Een moderne vertaling van het ultieme verhaal over saamhorigheid, waarin de ziel van Limburg tot leven komt. Met Thomas Cammaert in de rol van kapelaan Odekerke, Angela Schijf als engelbewaarder en andere hoofdrollen voor Nandi van Beurden, Jon van Eerd en William Spaaij.



Redding na de Ramp
Redding na de Ramp: Koos raakte zwaargewond bij de Poldercrash. Een hulpverleenster zette hem hierna

Koos is een van de slachtoffers van de Poldercrash. Hij wist de ramp te overleven en ging daarna 'gewoon' verder. Totdat een anonieme hulpverleenster aan de telefoon hem er even later op wees dat hij toch echt met een trauma rondliep. Ze zette hem hierna op het juiste spoor. Dit veranderde zijn leven compleet. Hij wil haar daar graag voor bedanken, maar weet niets meer, zelfs geen voornaam.



PSV
PSV: Luuk de Jong en Johan Bakayoko vallen in de prijzen bij de Eredivisie Awards! 🤩

Een kijkje bij de Eredivisie Awards 2023/2024. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



Nick Schilder
Nick Schilder: Afl. 1

Nick wordt gevolgd tijdens het proces dat hij doormaakt om zijn carrière opnieuw in te richten na het afscheid van Nick & Simon, het duo dat zeventien jaar samen optrok. Met zijn rijke ervaring als muzikant staat Nick nu voor de uitdagende taak om zichzelf als soloartiest opnieuw uit te vinden. Hij wordt gevolgd tijdens schrijfsessies in het buitenland, tijdens de periode rond de afscheidsconcerten van Nick & Simon en het uitbrengen van zijn eerste solosingle. In dit persoonlijke portret neemt Nick de kijker mee in zijn gedachten, waarbij hij zijn kwetsbaarheid deelt, maar ook zijn optimisme en dankbaarheid voor wat hij al heeft bereikt.



Dit is de kwestie
Dit is de kwestie: Afl. 16

Overmatig gebruik van smartphones heeft een negatieve invloed op de fysieke en mentale gezondheid van kinderen, zeggen wetenschappers. Is een smartphoneverbod tot de brugklas verstandig of is een smartphone onmisbaar in deze tijd?



We zijn er Bijna!
We zijn er Bijna!: Afl. 1

We maken kennis met Frans en zijn vrouw Henriette, de oudste deelnemers. Frans is bijna 88 jaar, maar deinst niet terug voor een tocht van enkele duizenden kilometers over onbekende wegen.



Urk!
Urk!

De familie Keuter is in &#39;stinkstad&#39; Amsterdam om Geke en haar inboedel zo snel mogelijk op het vertrouwde Urk te krijgen. Tony staat stijf van de stress als hij met Derre, Dub en een geleende camper naar Brabant gaat. Ap is stomverbaasd als een suppende Teun binnen korte tijd het water uit gaat en dan blijkt hij ook nog eens geen BBQ-held te zijn.



Vier Handen Op Eén Buik
Vier Handen Op Eén Buik: Afl. 2

Kadidia (17) is al drieënhalf jaar dolblij met haar vriend Melvin (18). Ze raken onverwachts zwanger en het stel besluit er vol voor te gaan. Kadidia heeft een hele bijzondere band met haar moeder Marja doordat ze samen een hoop hebben meegemaakt. De band tussen de twee is zelfs zo sterk dat Kadidia de hele dag aan de telefoon hangt met haar moeder, tot grote irritatie van Marja zelf. Hoe gaat dit straks zijn als Kadidia haar kleine is geboren? De relaxte Vonneke Bonneke is er om Kadidia te steunen en brengt naast gezelligheid ook wat rust in de tent.



PSV
PSV: RECAP 🎞️ | Een warme avond in het Philips Stadion 🏟️

Bekijk hier de recap van de wedstrijd PSV - Go Ahead Eagles. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 176

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



AFC Ajax
AFC Ajax: Kroes blikt terug op transferwindow 💼 | Over Kamaldeen Sulemana, Christian Eriksen & Wout

In een uitgebreid interview met Alex Kroes blikken we terug op de afgelopen transferperiode. De Technisch Directeur vertelt over Christian Eriksen, Wout Weghorst, Silvano Vos en Kamaldeen Sulemana en bespreekt de financiële en sportieve balans binnen de club. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



Per seconde wijzer
Per Seconde Wijzer: Afl. 38

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.



FORMULA 1
FORMULA 1: Piastri's Phenomenal Overtake On Norris At Monza | Jolyon Palmer’s F1 TV Analysis | Workd

In the aftermath of all the drama from Monza, Jolyon Palmer takes a detailed look at Oscar Piastri's move on Lando Norris in the opening moments of the race. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #ItalianGP



MasterChef Australië
MasterChef Australië

In de eliminatieronde moeten de deelnemers Jamie Oliver bijhouden tijdens het koken en een van zijn familierecepten bereiden om in de competitie te mogen blijven.



Eva
Eva: Afl. 2

Na twee maanden reces keren de Kamerleden vandaag terug naar Den Haag voor het nieuwe politieke seizoen. Hoe staat het ervoor? En wat kunnen we verwachten? We bespreken het met politiek verslaggever Marleen de Rooy en politiek commentator Joost Vullings. * Duncan Laurence is in Nederland al jaren een ster, maar heeft tegenwoordig ook in India succes. Dat heeft hem een opvallende nieuwe single opgeleverd, die hij in de studio zingt. * Het was wereldwijd de meest besproken documentaire van afgelopen zomer: The Man with 1000 Kids. De serie gaat over de Nederlandse spermadonor Jonathan Meijer. Hij schuift aan.





PSV
PSV: Roy Steur ➙ 2️⃣0️⃣2️⃣7️⃣

Roy Steur heeft zijn contract met PSV opengebroken en verlengd. De negentienjarige doelman tekent een contract tot 2027. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 247

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Jason en Lynn hebben hun date verlengd en zijn het met elkaar eens dat fysiek contact een aandachtspuntje is. Dat contact wordt dus wat meer opgezocht en al heel snel gevonden. Erna begint haar date met Albert met een cadeautje en een lesje do&#39;s en don&#39;ts. En ook het geven van complimentjes moet Albert nog een beetje leren.



Het klokhuis
Het Klokhuis: De wereld zit vol unieke plekken, werelderfgoed.

De wereld zit vol unieke plekken, werelderfgoed. Om er één te bekijken hoef je helemaal niet ver te reizen, want in Nederland hebben we ze ook. Het Klokhuis bezoekt Kinderdijk. Bart neemt een kijkje in een molen. Maar waarom wordt zo'n belangrijke plek dan toch afvoerputje genoemd? Eddy Korving gaat het wereldrecord Kinderdijk bezoeken verbreken.



FORMULA 1
FORMULA 1: Top 10 Onboards | 2024 Italian Grand Prix | Qatar Airways

Get right amongst the big moments from a thriller in Monza with our onboard cameras. From the incredible race start, to George Russell and Sergio Perez going wheel to wheel on Lap 31 and so much more! Presented by Qatar Airways. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #ItalianGP



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 211

Agressie langs de lijn bij amateurvoetbalclubs wordt vaak veroorzaakt door ouders * Nieuwe richtlijnen voor de schermtijd voor kinderen in Zweden * Kabinet-Schoof is terug van het reces: Hoe extraparlementair is dit kabinet? * Ziekenhuis in Utrecht neemt maatregelen tegen medicijnverslaving



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In Langs de Hollandse waterlinies het verhaal over de geschiedenis van de waterlinies en over het huidige gebruik van de forten, sluizen en het omringende land. Vandaag zien we de forten langs de waterlinies. André Smits reist over de hele wereld en bouwt zo aan een netwerk van kunstenaars. In Route C is beeldhouwer René van Seumeren te zien. Zijn beelden staan op veel plekken in Utrecht en Maarsen.



De Faker
De Faker: Afl. 7

Steven Kazàn gaat langs in Tuitjehoorn bij de familie Muijers om de Faker tevoorschijn te toveren. Gaat hem dit lukken?





vThorben
vThorben: 15 ITEMS In MEGA DOOS! #shorts #brawlstars

Bedankt voor het kijken naar 15 ITEMS In MEGA DOOS! #shorts #brawlstars Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Hij Mag Ons Niet Zien! (Roblox)

Hij Mag Ons Niet Zien! (Roblox) 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/dutchtubergaming 👍LIKE">Klik hier</a> VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/dutchtuberr/ Hoi!">Klik hier</a> Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/user/kmmusic">Klik hier</a>





NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 176

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.





Feyenoord
Feyenoord: TRANSFER STORIES | 🇨🇭 Jordan Lotomba & Inbeom Hwang 🇰🇷

Op de slotdag van de zomerse transferwindow heeft Feyenoord twee nieuwe versterkingen binnengehaald: Jordan Lotomba en Inbeom Hwang. Onze camera's volgden de verdediger en de middenvelder op de voet tijdens de keuring, de opnames van de aankondiging en de contractondertekening. Jordan en Inbeom: welkom bij de club! ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



SLAM!
"Ik geef MEER dan 500 EURO uit op de KERMIS" 💸 - De MensenMening | SLAM!

Patrick gaat deze week voor de MensenMening de kermis op om te kijken hoeveel mensen uitgeven op de Tilburgse Kermis. Onze juryleden mogen gaan raden wat de mensen op straat gaan antwoorden. Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio">Klik hier</a> SLAM! – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic">Klik hier</a> SLAM! – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries">Klik hier</a> Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/">Klik hier</a> Meer van de jury? Instagram Richard: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/ries.vanalphen/ Instagram">Klik hier</a> Senna: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/sennavanplateringen/ Instagram">Klik hier</a> Danique: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/danique.hosmar/">Klik hier</a> Instagram Max: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/max.bolhuis/ Instagram">Klik hier</a> Lieke: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/liekeaugustijnn/ Instagram">Klik hier</a> Patrick: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/patrickwolda/">Klik hier</a> Instagram Indigo: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/indixoord/ Instagram">Klik hier</a> Julia: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/juulmaan/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 177

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Brugklas
Brugklas: Afl. 2

Er worden telefoons gestolen op school. Die van Amir is weg en hij kan echt niet zonder. Hij gaat op boevenjacht.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 177 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 3 september, 17:47 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Gio
Gio: JULLIE MAAKTEN JE ZORGEN OM ONS..😳

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Ziggo Sport
Rondo | Met FRANK DE BOER, RAFAEL VAN DER VAART, MARCO VAN BASTEN EN YOURI MULDER

Bekijk hier de uitzending van Rondo van afgelopen maandag 02/09/2024 terug. Met deze week in onze voetbal talkshow te gast: Frank de Boer, Rafael van der Vaart, Marco van Basten en Youri Mulder. ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer ↠">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info Beleef">Klik hier</a> al het UEFA Europees voetbal vanaf augustus op 1 plek: Ziggo Sport. Met de beste analisten en presentatoren, vanuit de allernieuwste, hypermoderne studio. Meer informatie & weten hoe je kunt kijken? Check www.ziggo.nl/uefa! In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video 𝗩𝗢𝗟𝗚">Klik hier</a> 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> 🧑💻 Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🤳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> 🧑💻 Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🤳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> 🧑💻 Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🤳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: Pavlidis wins Willy van der Kuijlen Trophy

✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=aztv ✍">Klik hier</a> Volg AZ ook via: 📲 Facebook | <a target="_blank" href="http://www.facebook.com/azalkmaar 📲">Klik hier</a> Twitter | <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/azalkmaar 📲">Klik hier</a> Instagram | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaar 📲">Klik hier</a> TikTok | <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@azalkmaar 📲">Klik hier</a> AZ Vrouwen | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaarv">Klik hier</a>



vThorben
vThorben: Je MOET Dit Geluk Zien Op Mijn GRATIS Account..

Bedankt voor het kijken naar Je MOET Dit Geluk Zien Op Mijn GRATIS Account.. Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



EnzoKnol
EnzoKnol: #4034 #4035 #4036 #4037

Vorige video: <a target="_blank" href="https://youtu.be/hHJYPhhsrj4 ▬ Knolpower">Klik hier</a> kledinglijn ➜ www.knolpower.nl Ik speel ook games! Die kan je hier vinden: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube ▬ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke maandag en woensdag om 4 uur een weekvlog en elke zondag om 10 uur een extra video op mijn YouTube kanaal Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol ▬ Volg">Klik hier</a> mij ook op social media: <a target="_blank" href="https://enzo.knolpower.nl Bekijk">Klik hier</a> de vlog afspeellijsten: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/@EnzoKnol/playlists ▬ Enzo">Klik hier</a> Knol staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media. Contact: zakelijk@knolpower.nl ▬ #Knolpower Dikke vette peace ✌



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 105

Liveverslag van Vuelta en aandacht voor de Paralympische Spelen.







Ziggo Sport
Marco van Basten: 'Het aankoopbeleid van Ten Hag is ronduit slecht' 🙅 | Rondo

De heren aan tafel bespreken de wedstrijd tussen Manchester United en Liverpool van afgelopen zondag, en daarbij ook de Nederlandse trainers van beide teams! 🇳🇱 ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer ↠">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info In">Klik hier</a> Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video 𝗩𝗢𝗟𝗚">Klik hier</a> 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> 📲 X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> 🧑‍💻 Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🤳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> 📲 X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> 🧑‍💻 Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🤳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> 📲 X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> 🧑‍💻 Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🤳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



NOS het vragenuurtje
NOS Het vragenuurtje: Afl. 25

Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waarin Kamerleden vragen stellen aan een bewindspersoon.



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 40

Live opinieprogramma van én voor Ongehoord Nederland met eigenzinnige duiding van het nieuws.



Ziggo Sport
Arnaut Danjuma: 'Er waren meerdere Champions League clubs geïnteresseerd' 💬 | Rondo

De heren aan tafel FaceTimen met Arnaut Danjuma over zijn stap van Villarreal naar Girona! 🤩 ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer ↠">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info In">Klik hier</a> Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video 𝗩𝗢𝗟𝗚">Klik hier</a> 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> 📲 X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> 🧑‍💻 Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🤳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> 📲 X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> 🧑‍💻 Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🤳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> 📲 X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> 🧑‍💻 Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🤳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



Tussen kunst en kitsch
Tussen Kunst en Kitsch: Afl. 35

In het Cobra Museum in Amstelveen krijgt expert Pieter Jorissen een klein schilderijtje van Suze Robertson te zien. Hij vertelt dat deze kunstenares, net zoals vele andere kunstenaars in haar tijd, vaak naar Katwijk ging om daar te schilderen. Katwijk aan Zee was rond 1900 niet alleen een bekende badplaats, maar had ook een beroemde schilderskolonie. Pieter Jorissen bezoekt Katwijk en het lokale museum om daar met de conservator stil te staan bij die sprankelende kunstenaarskolonie, waarvan nog veel kunst uit die tijd in het Katwijks museum te zien is.



PSV
PSV: There's a new baller in town, and his name is Joel Ndala! 🤩

De 18-jarige Joel Ndala speelt het komende seizoen op huurbasis voor PSV. Joel Ndala is een aanvaller die op meerdere posities uit de voeten kan. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



Ziggo Sport
Frank de Boer: 'Ik dacht eindelijk: dit is waar ik graag naar kijk' 🥰 | Rondo

Frank de Boer is onder de indruk van de manier waarop Farioli Ajax weer laat voetballen! ❤️ ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer ↠">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info In">Klik hier</a> Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video 𝗩𝗢𝗟𝗚">Klik hier</a> 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> 📲 X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> 🧑‍💻 Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🤳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> 📲 X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> 🧑‍💻 Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🤳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> 📲 X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> 🧑‍💻 Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🤳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



PSV
PSV: No way past Matteo Dams ⛔️

►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 102

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn Henri Bontenbal, Hans Spekman, Angela de Jong, Arlette Klok, Mirjam Sterk en Tessa van Viegen. Met hen hebben we het over de eerste Haagse schooldag, over opkomen voor iedereen, over het nieuwe tv-seizoen, over het gedrag van de Nederlandse wolf en over de start van het politieke jaar.





Coop Troop
Coop Troop: Afl. 12

Tot groot genoegen van Britney en Christina mag Bertha meedoen aan een reclamefilmpje, maar dan blijkt Bertha aan allerlei angsten te leiden. Gelukkig kent Flo de therapie-lama Crystal.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 22

Het regent al een hele tijd, waardoor Sam en Julia niet buiten kunnen spelen. Ze willen met een regenboog de regen wegjagen, maar hoe maak je een regenboog?



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: ER GAAT iETS VERANDEREN iN ONS LEVEN! 🫣 | Bellinga Vlog #3223

Bedankt voor jullie Hulp! <a target="_blank" href="http://wr-schoonmaak.nl">Klik hier</a> team Barterdeal samenwerking! #Ad DeBellinga's Pretpark Op Stelten Bioscoop Film Trailer : <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=ahEy-APcOn4&list=PL8F-O8OfidRcKIDIdSANKwHstcBJYBABw&index=17 "">Klik hier</a> HOLiDAY " ☀️ - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=en-OupibAsw&list=PL8F-O8OfidRcKIDIdSANKwHstcBJYBABw&index=22 VIVA">Klik hier</a> (Olé Olé Olé)’ ☀️ - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=o87jzv-2jM4&list=PL8F-O8OfidReGlnToif18oGjKn-RVq57-&index=201">Klik hier</a> “WELKOM BiJ DE SHOW” 💃 - Lucilla Bellinga [ OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=jnqRRA5qfk8&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=20">Klik hier</a> BEETJE GEK... 🤪 - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vRLWRv4FJuI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=1 ABONNEER">Klik hier</a> GRATIS: ► <a target="_blank" href="http://FamilieVloggers.nl">Klik hier</a> or <a target="_blank" href="http://FamilyVloggers.com DE">Klik hier</a> BELLiNGA'S SHORTS <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCdGZMmaaeuXiTujE6ZZLzPw Luan">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LuanBellinga Lucilla">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LucillaBellinga Luxy">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://youtube.com/LuxyBellinga Lucius">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCrWdeJD9-k4MRZ8_oKXX6cQ https://www.instagram.com/fara_bellinga https://www.instagram.com/daniel_bellinga https://www.instagram.com/de_bellingas_kids_official/ https://www.instagram.com/luanbellinga_12 https://www.instagram.com/lucillabellinga_15 https://www.instagram.com/luxybellinga_18 https://www.instagram.com/luciusbellinga KERST">Klik hier</a> VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=UWEF_ZW5gIo&list=PL8F-O8OfidReGlnToif18oGjKn-RVq57-&index=32">Klik hier</a> “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dwUw9unvDLM&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=16 100K">Klik hier</a> & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=77Ml88_qodg&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=30">Klik hier</a> " 1000 ZONNESTRALEN " <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=qXMq3NKmjCs&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=29">Klik hier</a> " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7jXlaqTSIig&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=24">Klik hier</a> “IJSJES" - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iUojneKmWKw&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=15">Klik hier</a> “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=9p2jLLdYHKQ&list=PLuTRZZSx7-QARFODhSX3AaE_xUR8Xck1u&index=1 "">Klik hier</a> De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=OvdcGydXiDQ&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=15 Huis">Klik hier</a> Op Stelten Film: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=RU4dfGL9K_0 "HUiS">Klik hier</a> OP STELTEN" De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=u-lXEHtbevg&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=5">Klik hier</a> “FIËSTA” - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=HBB_1PJwB2c&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=2">Klik hier</a> “DANSEN” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dX2W1IY1OsY&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=10 “MODESHOW”">Klik hier</a> - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=q79YkMYUmWc&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=9">Klik hier</a> KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=1RjizzvHjr0&list=PL8F-O8OfidReKKBqzob-9jJGoXS83qq6W&index=26">Klik hier</a> MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=6-hlkG4sgKQ&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=8">Klik hier</a> HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iAw1LyuzEu8&list=PLuTRZZSx7-QCLtMVJkl6iDeJ7Oz586X5s&index=11 "HERRiE"">Klik hier</a> - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=YVsVQINBVRI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=9">Klik hier</a> SAMEN DE WERELD AAN <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=XcRrK3zmLFk&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=4">Klik hier</a> iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=nEpNInueDbc&list=PLRmV9fq8_3w7CPjNFOtt8JGgICpw8_Co4&index=10">Klik hier</a> PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vQPSDzlYO9o BEKIJK">Klik hier</a> HiER "LUCKY LUAN” (de serie) <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/playlist?list=PLuTRZZSx7-QBM6piYOIGdVj7amABRkxXF">Klik hier</a> COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=3ebrY1ydz7s&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=6 KADOOTJES">Klik hier</a> VAN SiNT - <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=jhru3J-aNoA&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=6 DUiMPJE">Klik hier</a> OMHOOG <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7YUwIcMyjyI&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=4 1e">Klik hier</a> vlog: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=NYmqAznvnKQ Bellinga Rolderdiep">Klik hier</a> 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara& Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons & kids voor later En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt.Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 246

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 176

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.